Under senare delen av 2019 och under 2020 kommer Disneyland i Paris att bjuda på en hel del spännande nyheter.

Frost i Paris

Till sommaren invigs ett helt nytt hotell på temat superhjältar från Marvel. Hotel New York – The Art of Marvel öppnar bokningen redan i november i år.

Samtidigt återkommer Marvel Super Heroes Season till Paris, med en storslagen show där superhjältar som Spider-man, Iron Man, Captain America och Captain Marvel står för underhållningen. Finns på Disneyland Paris från 24 mars till 7 juni.

Frostfeber i Paris

I slutet av året släpps den nya Frostfilmen, Frost 2 på biograferna. Det kan vara en bra uppladdning för den nya Frostupplevelse som öppnar på nöjesparken i Paris i början av nästa år.

Från 11 januari till 3 maj kan alla Anna- och Elsafans njuta av Frozen Celebration med magiska shower fyra gånger om dagen.

Redan 17 november i år öppnar den interaktiva föreställningen Frozen: A Musical Invitation i avdelningen Animation Center i parken.

Som om inte det var nog, planerar Disney för ett helt nytt Frostområde i nöjesparken. Men där finns inget invigningsdatum än.

Disneys förtrollande jul

Bland de evenemang som planeras den närmaste tiden finns Disneys förtrollande jul, med ljusshower, parader och julstämning i bästa Disneyanda.

I början av nästa år är det dags för Star Wars att marschera in i parken, när Legends of the Force: A Celebration of Star Wars öppnar med figurer som Chewbacca, R2-D2 och C-3PO.

» Läs mer om att boka biljetter till Disneyland Paris