Boka hemifrån & spara pengar

Vatikanen med den magnifika Peterskyrkan är en av världens främsta sevärdheter, men Rom bjuder på mycket mer än så. Köp biljetterna i lugn och ro hemifrån, innan resan, så har du allt ordnat. Ofta blir det dessutom billigare än att boka på plats.

Boka sevärdheter i Rom på nätet

Ingen annan stad har så intressanta och storslagna sevärdheter som Rom. Vatikanen med Peterskyrkan och Sixtinska kapellet får vilken ateist som helst att tappa hakan, och Colosseum är ett historiskt måste.

Via Sevärdheter.se kan du bland annat boka den här mycket populära guidade rundturen av Vatikanen, i en liten grupp som får gå före de vanliga köerna. Eller den här stämningsfulla kvällsturen av det antika Rom och Colosseum.

Apropå Colosseum – har du funderat på hur livet som gladiator i det antika Rom kunde vara? Ta en lektion! Här kan du lära dig att fajtas och leva som en gladiator.

Ett bra sätt att se Roms mest populära attraktioner och samtidigt lära sig massor om staden, är att ta en promenadtur med en duktig guide. Vi rekommenderar gärna den här turen, som har många nöjda deltagare.

Vill du vara säker på att äta gott i Rom? Ta hjälp av en expert att hitta stans godaste smaker, på den här guidade matpromenaden.

Mer än bara sevärdheter i Rom

Förutom guidade turer och biljetter till sevärdheter i Rom, kan du också boka mer praktiska saker. Transfer från flyget, till exempel.

Beställ en bil med chaufför som väntar på flygplatsen och kör er till hotellet. Priset är fast, du behöver inte snegla på en taxameter, och det blir billigare än du kanske tror. Framförallt om ni är flera som delar.

Kika här för en privat transfer eller här för en delad shuttle service, så ser du.

» Alla bokningsbara sevärdheter i Rom hittar du på den här sidan. Här nedanför visar vi ett urval av de mest populära.


Populära attraktioner, guidade turer & biljetter


Alla bokningar sker direkt med våra partners. Snabbt och säkert. Om du har frågor om sevärdheter och guidade turer, hör gärna av dig på hej@sevardheter.se. Har du frågor kring en bokning, kontakta bokningsföretaget i första hand.