Alcatraz och redwood på populär utflykt

av | aug 16, 2016 | San Francisco

Alcatraz San Francisco

San Francisco bjuder på mängder av häftiga sevärdheter och minnesvärda upplevelser. På den här populära utflykten prickar ni in de viktigaste: Alcatraz, Golden Gate-bron och redwoodträden i Muir Woods.

När du planerar en resa till San Francisco finns en viktig sak att ha i åtanke: Biljetterna till fängelseön Alcatraz blir ofta slutsålda veckor i förväg. Så gör inte misstaget att chansa på att köpa på plats, bara för att sedan gå miste om hela upplevelsen.

En annan attraktion som står på de flestas att-göra-lista är de mäktiga redwoodträden i Muir Woods. Det går givetvis att ta sig dit på egen hand, men det är bit från staden och kräver sin planering.

redwood träd Muir Woods

Vårt tips är att du kombinerar Alcatraz med redwoodträden genom att boka den här mycket populära turen, som fått väldigt bra betyg från tidigare kunder. Som bonus får ni åka över Golden Gate-bron och dessutom göra ett stopp för att uppleva charmiga småstaden Sausalito.

Det här är en heldagstur, vanligtvis tar den cirka åtta timmar, som är mycket prisvärd med tanke på att entrébiljetten till Alcatraz är inbakad i priset. Risk finns att den blir slutsåld, så boka i tid.

Läs mer och boka

Dagsresa med Alcatraz-rundtur plus Muir Woods, jättelika redwoodträd och Sausalito